Tel: 031.9461, +40-212 520 046, +40-212 521 065 Email:: office@bestcourier.ro

 

Servicii

Serviciul BEST 24h LOCAL

Serviciul BEST 24 LOCAL presupune livrarea expeditiei în termen de maxim 24 de ore din momentul preluarii în zona Bucuresti si în localitatile imediat învecinate .

Serviciul DOI SI UN SFERT

Serviciul Doi si un sfert garanteaza livrarea expeditiei în Bucuresti într-un interval de timp între 45 minute - doua ore si un sfert si livrarea pe linia de centura sau în localitatile învecinate liniei de centura intr-un interval de timp de 3 ore si un sfert

Serviciul BEST 24h NATIONAL

Folosind serviciul BEST 24h NATIONAL, veti beneficia de livrarea expeditiilor în 24 de ore din momentul preluarii, oriunde în tara, in orasele de resedinta si în 48 de ore în zonele exterioare lor.

Serviciul BEST INTERNATIONAL

Serviciul BEST INTERNATIONAL este deliminat în 4 zone : U.E, ELVETIA, NON U.E., SUA/ CANADA si restul tarilor din intreaga lume. Taxele de transport nu cuprind taxe sau operatiuni vamale. Pentru formalitati vamale si import se va calcula o zi în plus la timpul de tranzit. Timpul de tranzit este exprimat in zile lucratoare si are caracter orientativ. Un maxim de 3 zile lucratoare.

Best Courier NU aplica index de combustibil !

Parteneri

Urmărire AWB (model vechi)

colaborari de succes vremea curs valutar

voucher codes